LÁSKA JE KOUZELNÁ A POMSTA JE SLADKÁ :)

ZDE HODNOCENÍ BLOGŮ ---Tady Hodnocení TS 2/3 komixy
Chceš spřátelit???SEM!!! :)
Pravidla ZDE!! pro sbé :))

Hodnocení blogů

Hodnocení blogu pro Tessi

19. srpna 2012 v 18:59 | Tý Nuš
1.Záhlavý- Roztomilí :D Krásně udělaný,bez chyb :) 10/10
2.Menu- Moc hezké,barevně sladěnné k zahálavku,nepřeplácané :)) 10/10
3.Články- Talent! :D Fakt moc pěkně píšeš :) Nevím co jiného k tomu řít :D :D 10/10
4.Přehlednost blogu- Nepřeplácaný a zajímavý :D Jedoduše dokonalej :D 10/10
5.Celkový desing- Krásně sladěnej a moc hezkej :) 10/10
6.Ostatní- Tvuj blog je o vsem mznym,mas ho moc hezky udělanej a zajimavej :) 10/10
7.Jak často přidáváš články- docela často mi přijde... 10/10
8. Návštěvnost- Zatím není nijak extra velká ale tvuj blog je zřejmě jenom chvíli "na světě" takže myslím že pokud budeš v blogování pokračovat jako teď bude mít za chvilku návštěvnost dost velkou :)) 1O/10
9. Simpatie blogera( co mi o něm řekne jeho profil,to jak píše články,atd...)- Nevím co říct,adminka moc hezky píše a udělala si moc krásnej blog :)) 10/10
ODkAZ ZDE

Hodnocení blogu pro Makys

19. srpna 2012 v 18:40 | Tý Nuš
1.Záhlavý- Krásné,moc se povedlo 10/10
2.Menu- Přehledné a nepřeplácané 10/10
3.Články- Krásně psané,bez chyb a zbytečných keců :D 10/10
4.Přehlednost blogu- Přehledný,nepřeplácaný,... 10/10
5.Celkový desing- Barevně sladěný,originální,není plný křiklavých barev takže není vůbec co vytknout :))
6.Ostatní-Je to blog o simíkách,já mám taky o něm takže se mi moc líbí,je plnej zajímavých článků a obrázků... 10/10
7.Jak často přidáváš články- Dost čaasto,jsou i moc hezky napsané :) 10/10
8. Návštěvnost- Blog není moc starý tajže ikdyž je zatím malá,myslím že brzo bude rychle stoupat :)) 8/10
9. Simpatie blogera( co mi o něm řekne jeho profil,to jak píše články,atd...)- Blogerka moc hezky píše,blog má moc hezky udělaný... jednoduše není co vytknout :)) 10/10

ODKAZ ZDE

Hodnocení blogu pro "ulik"

19. srpna 2012 v 18:08 | Tý Nuš
1.Záhlavý- Na mě až moc růžové ale je to hezké takže 10/10
2.Menu- Mohlo by být více propacovaný,máš ho takový moc obyčejný.... 6/10
3.Články- Není to špatné ale máte co zlepšovat :)) 9/10
4.Přehlednost blogu- Menu mi přijde nepřehledné ale jinak je to velmi dobré,máte ale pořád co zlepšovat tak se holky snažte :))
5.Celkový desing- Zahlavý hezký ale celkový dojem kazí to menu,chtělo by to propracovat a trochu předělat :) 8/10
6.Ostatní- Nevím asi nic co bych mohla říct... 10/10
7.Jak často přidáváš články- Tad problém nebude žádný,i něěkolik denně takže v pohodě :)) 10/10
8. Návštěvnost- Blog je už pul roku starý a navštěvnost není nic moc.... myslím že by ppomohla uprava menu aby bylo přehlednější,psaní plnohodnotnějších článků a možná i rozesílání pozvánek na blogy které mají stejné téma :)) 5/10
9. Simpatie blogera( co mi o něm řekne jeho profil,to jak píše články,atd...)- Admini tam jsou dva,na zvladnuti blogu je to idealní. 1O/10

ODKAZ ZDE

Hodnocení blog pro Ewka

27. dubna 2012 v 8:24 | Tý Nuš

1.Záhlavý- Moc pěkný,není k němu co vytknout :) 10/10
2.Menu - Nenašla jsem tam žádné rubriky,to je trochu škoda,trochu se tam v tom hůř vyznává když tam nejsou ty rubriky 7/10
3.Články - Moc hezky napsané,je tam i spoustu obrázků takže super 10/10
4.Přehlednost blogu - Až na to munu je to velmi dobré 9/10
5.Celkový desing - Krásnej,sladěné barvy,ikonky,zahlavko.. nemá to chybu :) 10/10
6.Ostatní - Blog je moc hezký,jsou na něm zajímavé články a obrázky 10/10
7.Jak často přidáváš články - Články jsou přidávané často,většina z nich je sice přednastavených ale to nevadí 10/10
8. Návštěvnost Docela dobré 10/10
9. Simpatie blogera( co mi o něm řekne jeho profil,to jak píše články,atd...) - Blogerka moc hezky píše,přidává spoustu obrázků,líbí se mi její blog.. není co dodat 10/10

Celkové bodování: 86/90
Odkaz na blog: ZDE

Hodnocení blogu pro Dyidy

26. dubna 2012 v 23:15 | Tý Nuš
1.Záhlavý- Nádherné,pro blog se hodí protože je o Simsíkách 10/10
2.Menu - Dost přehledné ale strašně dlouhé 8/10
3.Články - Krásně psané, ale spíš je to o downloadech než psaní,bylo by také dobré kdyby bylo více psaných článků 9/10
4.Přehlednost blogu - Zlepšila bych to menu ale jinak je to dost dobré 9/10
5.Celkový desing - Moc krásnej,všechny barvy perfektně sladěné 10/10
6.Ostatní - Blog je o The Sims,je to dsot oblíbená hra a hraje jí spoustu lidí,není to jeden z těch blogů kde majitelka přidává jen hloupé kecy.... moc se mi blog líbí 10/10
7.Jak často přidáváš články - Má spolublogerky takže články přibívají dsot často 10/10
8. Návštěvnost - Opravdu dost velká.. na ní není co řešit,blog je oblíbený a tím pádem i hodně navštěvovaný :) 10/10
9. Simpatie blogera( co mi o něm řekne jeho profil,to jak píše články,atd...) - Blogerka je mi simpatická,často obíhá a už nevím co jiného napsat :) 10/10

Celkové bodování : 86/90

Odkaz na blog : ZDE

Hodnocení blogu pro Dead Pillow

26. dubna 2012 v 22:57 | Tý Nuš
1.Záhlavý - Pěkné,navíc vlastní výroba.... 10/10
2.Menu - Já se v něm zrovna moc nevyznám,nevím jak ostatní... 7/10
3.Články - Články nádherně napsané,originální styl psaní 10/10
4.Přehlednost blogu - Menu by mohlo být lepší ale jinak je to docea dobré 8/10
5.Celkový desing - Super,krásně sladěné barvy,vlastní výroba takže super 10/10
6.Ostatní - nevím co jiného k blogu říci,je moc krásnej 10/10
7.Jak často přidáváš články - Články přidává dost často,1-3 články za den 10/10
8. Návštěvnost - Blog není moc starý ale návštěvnost ti rychle stoupá 10/10
9. Simpatie blogera( co mi o něm řekne jeho profil,to jak píše články,atd...) - Blogerka je moc fajn,pravidelně obíhá,krásně píše..... 10/10

Celkové bodování : 85/90

Odkaz na blog : ZDE

Hodnocení blogu pro Enjoy

25. dubna 2012 v 22:01 | Tý Nuš
1.Záhlavý- Moc hezké.. pro blog se hodí 8/10
2.Menu - Dost přehledné,nemám k tomu co jiného říct 10/10
3.Články - Blogerka ví o čme mluví a píše moc hezky,články mají hlavu i patu a nejsou to žádné pubetácké kecy 10/10
4.Přehlednost blogu - K tomuhle také není co říci,blog je přehledný,žádné zbytečné odkazy ani ikonky 10/10
5.Celkový desing - Krásný! Nádherné ikonkdy v menu,hezky všechno seřazené,nepřeplácené 10/10
6.Ostatní- Blog es mi líbí,je na něm docela dost zajímavejch článků které stojí za přečtení :) 10/10
7.Jak často přidáváš články - Články přidává hodně často,i několik za den 10/10
8. Návštěvnost -Podle toplistu soudím že blog je pár dní starý takže i přes to docela dobré 7/10
9. Simpatie blogera( co mi o něm řekne jeho profil,to jak píše články,atd...) - Blogerka Enjoy ví o čem píše,má originální styl psaní,líbí se mi že se nestydí mluvit otevřeně o sexu a všemu kolem něj,to moc lidí nedokáže 10/10

Celkový počet bodů :85/90

Odkaz na blog: ZDE

Hodnocení blogů- ZÁPIS

25. dubna 2012 v 21:28 | Tý Nuš
Hodnocen blogů
Chceš si ode mě nechat zhodnotit blog??
Fajn tka se tady zapiš:
1.) Přezdívka
2.) Adresa blogu

Ažhodnocení bude hotové tak ti napíšu

Můžeš zístak v každý kategorii 10 bodů.. celkem teda 90 bodů
Kategorie:
1.Záhlavý
2.Menu
3.Články
4.Přehlednost blogu
5.Celkový desing
6.Ostatní
7.Jak často přidáváš články
8. Návštěvnost
9. Simpatie blogera( co mi o něm řekne jeho profil,to jak píše články,atd...)

Budu moc ráda když se aespoň někdo zapíše :))
 
 

Reklama